Pannen & Koeken | MENU
17403
page-template-default,page,page-id-17403,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

MENU

BROODJES

Deze gerechten kunt u tot 17.00 bestellen

 

Hotdog Van Brandt En Levie – Grilled Bacon – Gebakken Ui – Mosterd – Ketchup 7,75
Goed Gehouden Varken/Nederland
Bier tip: Lazarus

 

Hamburger – 200 gram – Ui – Kaas – Bacon – Augurk – Tomaat – Sla – Ei – Coleslaw 9,50
Hereford Rund/Biologisch/Oostkapelle/Oranjezon
Bier tip: Brasserie Le Fort trippel

 

Rundercarpaccio – Pijnboompitten – Kappertjes – Pestodressing – Parmezaanse Kaas 8,75
Hereford Rund/Biologisch/Oostkapelle/Oranjezon
Wijn tip: LA REINA BELLA, TINTO, D.O. VALENCIA, Spanje

 

Clubsandwich – Gerookte Zalm – Komkommer – Makreel – Rode Biet – Appel 9,-
CHARDONNAY, BERGSIG, ZUID AFRIKA, BREEDE RIVIER

 

Boeren Boterhammen – 2 Holtkamp Garnalen Croquetten – Saffraan Mayonaise 9,50
Bier tip: Dunekeun Blond

 

Boeren Boterhammen – 2 Biologische Rundvlees Croquetten – Mosterd Mayonaise 8,50
Bier tip: La Trappe

 

Dubbel Uitsmijter – Boeren Boterhammen – Ei – Ham – Spek – Kaas 8,75

 

Lunch Tip! Ik heb het nooit geproefd, dus ik denk dat ik het lust. Hartige Brusselse Wafel – Leverworst – Peer – Appelstroop – Gebakken Ui 7,95
Goed Gehouden Varken/Nederland
Drank tip: Beercider Appelcider (Nederlandse Cider) Uitgeroepen tot de beste van Europa

Huisgemaakte Pasta’s

 

Pasta Carbonara – Panchetta – Champignons –
Ei – Parmezaanse Kaas 14,25

 

Zeeuwse Pasta – Kabeljauw – Zalm –
Gamba’s – Garnalen – Schelpdieren –
Parmezaanse Kaas 15,75

 

Eet u liever geen vlees of vis? Vraag onze bediening welke vegetarische pasta de keuken voor u kan maken. 13,75

Voorgerechten

 

Stokbrood – Kruidenboter – Aioli – Pesto 5,75

 

Rundercarpaccio – Pijnboompitten – Rucola – Kappertjes – Pestodressing – Parmezaanse Kaas 9,95
Hereford Rund/Zeeland/Oostkapelle/Oranjezon
Wijn tip: LA REINA BELLA, TINTO, D.O. VALENCIA, Spanje

 

Gerookte Zalm – Gamba Tempura – Gamba Croquette 9,95
Wijn tip:  SAUVIGNON BLANC, LAURENT MIQUEL PÈRE ET FILS

 

Steaktartaar–  Mayonaise – Ei – Augurk– Sjalot 9,50
Ierland/Black Angus Rund
Wijn tip: CARMENÈRE RESERVA , BIOLOGISCH, CHILI

 

Tomatensoep – Basilicum – Crèmefraîche 5,75 V

 

Zeeuwse Vissoep – Kabeljauw – Zalm – Gamba – Schaal en Schelp Dieren
(Voorgerecht 7,75) (Maaltijdsoep 13,75)

 

Plankje Worst Van Brandt En Levie – Harde En Zachte Worst – Zuur En Piccalilly 8,25
Goed gehouden varken/Nederland
Bier tip: Omer Blond

 

Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

 V  is/kan Vegetarisch

Hoofdgerechten

 

Steak – 200 gram – Grill – Stroganoff saus  – Seizoen Groenten – Aardappel bereiding 18,75
Black Angus/Argentinië/Grainfest
Wijn tip: Epicuro Primitivo di Manduria Italie

 

Kabeljauw – Sukade – Rode wijnsaus – Seizoen Groenten – Aardappel bereiding 18,25
Nederland/MSC/Noordzee
Wijn tip: CRAMELE RECAS WINERY , PAPARUDA PINOT NOIR, AUSTRALIË

 

Spareribs – Grill  – Gerookte BBQ Saus – Coleslaw 18.75
Scharrel varken/Nederland
Bier tip: Emelise Imperial Russian Stout

 

Noordzee Tongen – Roomboter – Citroen – 400 gram 19,75
Duurzaam gevangen/MSC/Noordzee
Wijn tip: CHARDONNAY, BERGSIG, ZUID AFRIKA, BREEDE RIVIER

 

Varkenshaas Saté – 200 gram – Grill – Ui – Kroepoek – Atjar  16,50
Scharrel / vroed varken / Nederland
Bier tip: De Molen Hop En Liefde

 

Gebakken Mosselen – Kruidenboter – Paprika – Ui – Champignons 16,75
Hangcultuur/MSC/Nederland/Zeeland
Wijn tip: VIOGNIER, EZIMIT, MACEDONIË

 

Hamburger – 200 gram – Ui – Kaas – Bacon – Augurk – Tomaat – Sla – Ei – Coleslaw 15,75
Hereford Rund/Zeeland/Oostkapelle/Oranjezon
Bier tip: Brasserie Le Fort trippel

 

Hotdog Van Brandt En Levie – Grilled Bacon    Gebakken Ui – Mosterd – Ketchup 14,-
Goed gehouden varken/Nederland
Bier tip: Lazarus

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites

Desserts

 

Chocolade Panna Cotta –  Muntroom – Roodfruit 6,75

 

Dessertwijntip: Muscat de Rivesaltes rouge

 

Zeeuwse Babbelaar Cheesecake – Zwart Wit Parfait  – Bramen Jam 6,75
Dessertwijn tip: Muscat de Rivesaltes Blanc

 

Crème brûlée taart – abrikozen-  hazelnoot ijs
Dessertwijn tip: Muscat de Rivesaltes Blanc

 

Dame blanche – Vanille IJs – Chocolade – Slagroom 6,75

 

Kinderijsje – Aardbeien IJs – Vanille IJs –

 

Vers Fruit – Slagroom 4,50

 

Sorbet 6,75

Salades

Klein 8,75 / Groot 12,75

 

Salade – Gerookte zalm – Makreel – Garnalen –

 

Gamba’s – Dressing Van Citroen

 

Salade Geitenkaas – Lauw Warme Geitenkaas – Tijm – Appel – Honing – Walnoot– Kruidendressing

 

Caesar salade – Ansjovis – Croutons – Parmezaan – Ei – Gerookte Kip